ARGOLIKANEWS.GR
Image default
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ - ΜΥΚΗΝΩΝΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν συνηθίζω ποτέ να παίρνω θέση και να εκφέρω άποψη για τα πολιτικά δρώμενα του Δήμου Άργους- Μυκηνών

Κοινοποίηση

Συμφωνία Αποτυχίας κ. Petros Diolitsis

Δεν συνηθίζω ποτέ να παίρνω θέση και να εκφέρω άποψη για τα πολιτικά δρώμενα του Δήμου Άργους- Μυκηνών πρώτον για το λόγο του ότι είμαι γιός του Δήμαρχου και δεύτερον γιατί η επαγγελματική μου καριέρα δεν το επιτρέπει.

Με αφορμή μία ανακοίνωση που διάβασα στην σελίδα «Συμφωνία αποτυχίας» που εκπροσωπεί ο εν λόγω κύριος (Πέτρος Διολίτσης) και καθώς το σχόλιο που έγραψα από κάτω σβήστηκε πιο γρήγορα και από την ταχύτητα του φωτός αποφάσισα να τα γράψω στον τοίχο μου έτσι ώστε να μείνουν και να μπορούν όλοι να τα διαβάσουν.

Απευθύνομαι αποκλειστικά σε εσένα γιατί όπως τελικά αποδείχτηκε καταπάτησες κάθε όριο. Οι λέξεις τσίπα και φιλότιμο είναι άγνωστες στο λεξιλόγιο σου ενώ φαίνεται ότι είσαι ένθερμος οπαδός του ψέματος και του διχασμού.

Εσύ είσαι αυτός που μέρα παρά μέρα έτρωγες και έπινες στο σπίτι του κ. Λαμπρακάκη και σε σέρβιρε η γυναίκα του κα. Σπυριδούλα Σπανού μαζι με την κυρία σου. Ήταν τα χρόνια που διατελούσες πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ και αργότερα πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΡΜ.

Εσύ δεν υπέγραφες ως Πρόεδρος και των δύο νομικών προσώπων τις αναθέσεις για τις παροχές συμβουλευτικών υπηρεσιών στις εταιρείες του κολλητού σου φίλου τότε, κ. Βασίλη Λαμπρακάκη;

Τα μηχανάκια που κυκλοφορούσες ήταν και αυτά στο όνομα του κολλητού σου φίλου κ. Βασίλη Λαμπρακάκη γιατί δεν μπορούσες να τα δικαιολογήσεις στο όνομα σου; (πήγαινε να μεταβιβάσεις και το ένα τελευταίο που έχει μείνει ακόμα στο όνομα του, μην το αμελείς).

Η θέση του πατέρα μου ήταν ξεκάθαρη από την πρώτη στιγμή που αντιλήφθηκε τα γεγονότα στον Δήμο Αχαρνών.

Διακοπή κάθε είδους συνεργασίας με τον κ. Λαμπρακάκη έως ότου αποφανθεί η δικαιοσύνη.

Το καλοκαίρι που έβγαινες στα κανάλια και στα τοπικά δημοσιογραφικά μέσα και δήλωνες ότι ο Δημήτρης Καμπόσος είναι ο καλύτερος Δήμαρχος που έχει περάσει ποτέ από τον τόπο μας τα πίστευες ή τα αερολογούσες ;

Να σου θυμίσω εγώ γιατί τα έλεγες αυτά, είχες μάθει ότι επιστρέφεις στη θέση του Προέδρου της ΔΕΥΑΑΡΜ αλλά όπως είχες ενημερώσει τον πατέρα μου δεν ήθελες να αναλάβεις ακόμα γιατί στις 22 Σεπτεμβρίου του 2022 είχατε δικαστήριο με την πρώην σύζυγο σου που αφορούσε τη διατροφή των παιδιών σας και δεν ήθελες να φαίνεται ότι έχεις μεγάλο εισόδημα.

Η πολιτική δεν με αφορά ούτε πρόκειται να ασχοληθώ ποτέ γιατί όλα αυτά τα χρόνια από μικρό παιδάκι που ήμουν είδα και χόρτασα από κάτι τύπους σαν εσένα, που δεν έχουν να δείξουν και να πουν τίποτα να προσπαθούν να αμαυρώσουν το όνομα του πατέρα μου, ενός ανθρώπου που αγωνίζεται με την ψυχή του νύχτα μέρα για το καλύτερο του Δήμου Άργους- Μυκηνών, που με την πυγμή και την τόλμη του έχει καταφέρει τόσα μα τόσα πολλά για την καλύτερη ζωή των συνδημοτών του. Ο κόσμος βλέπει και ξέρει την αλήθεια και αυτή είναι η ανταμοιβή που του δίνει δύναμη για την συνέχεια.

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στη συνέχεια.. Σειρά θα πάρουν και οι άλλοι δύο.

Χορτάσαμε από Γκρουεζες…

Related posts

Τρεις νεαροί συνελήφθησαν στο Ναύπλιο για κατοχή κάνναβης

Απεγκλωβίστηκαν δυο οχήματα στα Δίδυμα Αργολίδας

Σύνταξης Ομάδα

Ερμιονίδα: Με μεγάλη επιτυχία ο αγώνας δρόμου Porto Heli Run στη μνήμη του Μίνωα Κυριακού

Leave a Comment